Tendències tardor-hivern 2013-2014: colorsDe ben segur que a hores d’ara ja sabreu quines son les tendències de la nova temporada, ja sigui en revistes, Internet, catàlegs, botigues. Però jo us faré cinc cèntims del que serà tendència en quan a colors es refereix per aquesta nova temporada tardor - hivern 2013-2014.


- Vermell: el color de la passió s’imposa tant pel dia com per la nit donant una imatge sofisticada, passional, poderosa, però en compte, que depèn de com el portis, pots transmetre agressivitat.


- Rosa: estem acostumades a colors foscos durant l’hivern i amb aquest color trencarem la monotonia per donar una aire femení, romàntic, dolç als nostres estilismes. Però vigileu perquè no a tothom queda bé i es pot passar a donar una imatge molt fràgil. 

 - Blau: es portarà el blau bastant vistós i combinat amb el negre a mi personalment m’encanta. Dona confiança i seguretat.
 - Blanc i negre: els podrem veure combinats o per separat (un look total black o un look total white). Trobo que amb aquests colors mai falles. Aporten elegancia tant per separat com junts. El negre també ens aporta serietat, però amb un “little black dress” podem ser elegants i sofisticades. Nota: Imatges extretes de Vogue.

Quin es el color que us agrada per aquesta nova temporada?

Cuideu-vos,

Silvia

2 comentaris:

  1. Sense dubte, em quedo amb el blau!
    Tot i que donar un punt de Rosa al look...
    Sembla una tardor-hivern alegre!!!

    ResponElimina
  2. Hola Anna! Doncs a mi també m'agrada molt el blau, sobretot aquest blau tant intens.Moltes gràcies per comentar!

    ResponElimina