Com abrigar-nos el collFa uns dies que el fred ja ha arribat i ens hem d’abrigar: abric, guants, gorro (pels que en portin) i sobretot abrigar-nos el coll, bé sigui un mocador, fulard o bufanda. 

Les bufandes o fulards ens ofereixen diferents sensacions al voltant del coll segons la seva textura: llana, cotó, poliester, seda, lli,..., però tots tenen la mateixa funció: que a part d’abrigar-nos, atribueixen al cos una decoració més al voltant del nostre coll. És igual la temporada en què estiguem, ja que al hivern seran les bufandes que ens abrigaran del fred i a la primavera-estiu els mocadors o fulards seran els que ens resguardaran del coll o del cabell si ens els col·loquem en el cap i ens serviran com a complement de qualsevol look estiuenc.

També ens els podem trobar llisos, degradats, estampats, amb dibuixos,... amb serrell, amb costures. Una altra factor important es la llargada i la forma, bé sigui llarg, curt, mitjà, quadrat, rectangular. I perquè es important? Doncs perquè segons la forma i la llargada  hi ha moltes maneres de vestir el nostre coll.

La forma més senzilla i la que més s’utilitza es la d’enrotllar-los directament al voltant del coll. Una altra que també s’utilitza molt es doblar en forma de triangle i des de davant enrotllar les dues puntes al voltant del coll de manera que quedin les tres puntes de triangle sobre el tors. Però perquè no aneu sempre iguals us deixo amb dues imatges amb dos nusos semblants per poder-vos col·locar un mocador, fulard o bufanda de manera diferent.
Bé, això es tot per avui!

Que no! Que segur que us heu quedat amb ganes de saber més maneres d’abrigar-nos el coll no? Doncs aquí us deixo un vídeo que de ben segur moltes ja heu vist, però no està malament recordar-lo. A mi m’encanta aquest vídeo, fa un temps el vaig penjar al meu mur del facebook i ara el poso aquí per les que no l’heu vist. D’aquesta manera anireu sempre diferents i originals.
Que no n’heu tingut prou?

Us proposo doncs una altra manera de vestir el coll. Es tracta d’aquests colls de Somfils. Els acabo de descobrir i m’han agradat molt. Son colls artesans fets amb llanes de qualitat on predominen les fibres naturals. Els trobareu en diferents colors i diferents textures.
 


Com us abrigueu el coll? Us els col·loqueu sempre iguals?

Cuideu-vos,

Silvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada