Flors de Bach pel post vacances


Ja has fet les vacances? Aviat t’incorpores a la feina? O ja has començat a treballar? Tornar a reprendre les rutines diàries després d’un temps de desconnexió se’t fa una muntanya?

Ens hem passat l’estiu anant a piscines, platges, muntanya, de viatge, sense horaris, ni presses, ni preocupacions. Quan s’acaba ens hem d’afrontar una altre vegada a la feina que ens espera al nostre lloc de treball, a les obligacions, a les rutines, a preparar la tornada a l’escola dels nostres fills, als horaris marcats,....

Per molta gent assimilar aquest canvi es converteix amb un problema, se’ls fa uns muntanya que inclús poden arribar a tenir  símptomes com insomni, cansament, irritabilitat, mal de cap. A més, la calor no hi ajuda gens.

Les Flors de Bach es un tractament natural que ens poden ajudar perfectament a superar aquests símptomes davant la tornada a la rutina.

Les Flors de Bach que ens poden ajudar son les següents:

- Gentian: ajudarà a veure la part positiva de les obligacions quotidianes i així, poder percebre totes aquestes coses belles que també succeeixen cada dia a la nostra vida. Anima i dona confiança.

- Hornbeam: es per els persones que només de pensar amb la feina que tenen per davant se senten esgotades i el simple fet de començar la jornada ja no tenen energia. De fet, es només un cansament mental perquè al final compleixen amb les seves obligacions, però només de pensar-hi ja els hi ve aquesta sensació de fatiga.
També s’anomena “el remei del dilluns al matí” donat que els seus efectes estimulants ens inviten a treballar i a fer front a les nostres activitats quotidianes amb vitalitat, dinamisme i frescor.

- Walnut: ajudarà adaptar-nos a situacions de canvi.

- Wild Rose: es per persones que creuen que estan predeterminades a suportar les condiciones de vida que suposadament li han estat imposades. Persones que es resignen amb facilitat i que no tenen cap interès especial en lluitar, ni esforçar-se per canviar situacions que li son poc grates. Ens motiva i ajuda a trobar un interès renovat cada dia.

- Honeysuckle: es el remei de la nostàlgia, pels qui s’entesten en viure en el passat i els costa deixar anar pensaments i records del passat.
Ens ajudarà a augmentar l’atenció  per els coses que passen en el moment i poder viure i gaudir del present.

Si t’has sentit identificat/da simplement demana a un professional de remeis florals que t’ajudi a preparar la sinergia més adequada a la teva situació. Veuràs com al cap de pocs dies veuràs la tornada a la rutina d’una altra manera.

Que tinguis un bon dia!


Silvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada