Gimnàstica facial pels ulls


Has sentit a parlar mai de la gimnàstica facial?

Estem acostumats a exercitar els músculs del cos, però...i els de la cara? El nostre rostre està ple de músculs que ens oblidem d’estimular per mantenir-los ferms i elàstics. Si, gesticulem però no els exercitem tal com ho fem amb els del nostre cos.

La gimnàstica facial son uns exercicis musculars específics que pots realitzar tu a casa amb els teves mans i que revitalitzen els músculs del rostre. Amb el pas dels anys, si no es treballen aquests perden força i llavors perden volum. Amb la pràctica d’aquests exercicis es contribuirà en la regeneració cel·lular millorant la circulació sanguínia, la musculatura es tonificarà guanyant volum i lluitant contra la flacidès.

A més, hem de tenir en compte, que el rostre també acumula tensió degut a l’estrés, nervis. En cas dels ulls, la tensió s’acumula ja que forcem massa la visió degut a ordinadors, televisor, mòbil,... Per tant, aquests exercicis també aniran bé per destensar aquesta zona per relaxar-la i a no acumular la tensió diària.


Aquí us deixo un exercicis útils per aquesta zona tant sensible i delicada com es l’orbicular dels ulls:

1.- Col·loca els dits índex i cor sobre les celles estirant suaument cap amunt i tanca els ulls. Manté durant uns 10 segons, relaxa  i torna a repetir unes quantes vegades. 
El que fa es que la parpella superior agafi força, les celles es mantinguin arquejades i relaxar la tensió dels ulls.


2.- Ara col·loca els dits índex al final de la cella i el polze recolzada sobre els pòmuls mantenint els colzes oberts, cap endarrere. Tanca els ulls. Manté durant 10 segons varies vegades, respirant i deixant anar l’aire lentament.
Genial per activar la circulació de la parpella inferior, per bosses, ulleres, arrugues del costat dels ulls.


3.- Amb els ulls oberts imagina que mires un rellotge. Inhala i puja els ulls cap amunt, com si miressis a les 12. Deixa anar l’aire mentre mantens aquesta posició. Quan hagis tret tot l’aire, torna els ulls a mirar endavant. Ara inhala i dirigeix els ulls cap a la dreta, com si miressis a les 3. Deixa anar l’aire i un cop tret tot l’aire torna a la posició inicial. Fes el mateix mirant cap a les 6 i després a les 9. Repeteix l’exercici unes quantes vegades.
Relaxa les tensions oculars, hidrata l’ull tornant-lo amb més brillo.

4.- Pressionarem amb el dit índex o polzes (com us vagi més bé) diferents punts al voltant de l’ull durant varies segons i varies vegades. Com es veu en el dibuix.
Relaxarà aquesta zona de les tensions acumulades.
Son exercicis fàcils i efectius si es practiquen amb regularitat i correctament.     Intenta estar relaxada quan els practiquis. Realitza aquests exercicis pel mati si el que vols es tonificar o al vespre si el que vols es relaxar la tensió d’aquesta zona.

Informació extreta de: http://gimnasiatonificacionfacial.blogspot.com.es/ de Isabel López i del llibre "Slow Cosmétique" de Julien Kaibeck.

Els dibuixos son copiats del llibre que us menciono i...... si ho sé, no estan molt bé, perquè no en sé gens, però simplement era perquè es veiés clara la posició dels dits per fer l'exercici. La pròxima vegada que hagi de fer un dibuix li hauré de dir a meva mare que col.labori amb mi, perque ella si que en sap de dibuixar!

Que tinguis un bon dia!

Silvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada