Trucs per dissimular panxa


Hola! Com ha anat les festes? Segur que han sigut dies de menjar molt i molt, que si a casa, a casa els pares i/o sogres, amb els amics per cap d’any i així estem... que ara tothom vol fer dietes detox per eliminar els excessos d’aquestes festes i baixar una mica de pes.

Normalment quan les dones s’engreixen el primer en que es nota es a la panxolina, i es una de les coses que més preocupa i més acomplexa. Però ara no us diré que per evitar tenir aquests “michelins” una solució seria una bona alimentació i exercici, perquè això segur que ja ho sabeu. Tinc una altre solució: saps que amb alguns consells d’estilisme pots dissimular aquesta part del cos que tant t’acomplexa?

- Utilitza teixits que tinguin caiguda però no volum. Evita peces massa ajustades com els teixits de lycra, seda, perquè això farà que marquin aquesta zona.
- Utilitza roba de la teva talla, si es massa petita potenciaràs més la sinuositat a panxa però si es massa gran aportarà volum i tampoc interessa.
- Evita els colors lluminosos i els estampats massa grans amb molt de contrast de  color. Utilitza millor colors en gama o monocromàtics i si vols utilitzar estampats que siguin sense contrast de color.
- Desvia l’atenció cap a un altre costat, alguna zona que t’agrada potenciar, en forma de complements com el fulards, collarets,...o com el de la foto que porta un drapejat al coll del jersei i forma un escot asimètric.
- Aposta per peces de línies verticals i vaporosos.
- Si et poses vestits que siguin de tall imperi o que les camises i bruses siguin una mica més ajustades de la part de sota el pit i més “sueltes”  a la part inferior.
- Vestits amb línies sinuoses t’estilitzaran i els vestits amb caiguda i pes dissimulen el volum de l’abdomen.
- Opta  per jaquetes, americanes, cardigans, xalecos  entallades i millor si deixes que quedin obertes (sense cordar).
- Utilitza escots en forma de pic ja que estilitza.
- Si utilitzes cinturons porta’ls a la alçada de la cadera, no a la cintura ni a la zona de la panxa perquè aportaràs més volum.

Ja veus! Amb uns simples trucs pots dissimular aquesta part que no t’agrada.
Simplement es tracta de neutralitzar el que no t’agrada i potenciar els teus punts forts que segur que són molts. Tu decideixes cap a on vols dirigir les mirades de qui et mira.

Que tinguis un bon dia!

Silvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada