Exfoliant corporal


Fa olor a primavera, no et sembla? I saps què toca? Doncs cuidar-nos la pell de cares al bon temps. 

Tens un post amb la recepta d'un exfoliant facial (mira-ho aquí), per tant, ara toca també cuidar la pell del cos. Hem de tenir la pell sana, lluminosa, fresca i fina per preparar-la de cares a la primavera. D'aquesta manera, els principis actius de les cremes penetraràn millor perquè no tindràs les cèl.lules mortes que ho impedeixin.

I perquè no tinguis excusa per no fer-t'ho a casa, et proposo un exfoliant que tu pots variar segons els ingredients que tu tens per casa. Què et sembla? Comencem?Ingredients:

- 3 cullerades de sucre (jo l'he utilitzat de coco)
- 4 culerrades soperes d'oli d'ametlles dolces
- 5 gotes d'oli essencial de lavanda

Procediment:

Barreja en un bol el sucre i l'oli. Un cop ben integrat posa-hi les gotes de l'oli essencial. I ja ho tens apunt per aplicar a la pell del cos. Fàcil no?

Simplement posa't dins la dutxa, remulla't i seguidament exfolia't el cos suaument i a poc a poc amb moviments circulars començant per les cames i anar pujant.

Vigila que amb l'oli i el sucre no rellisquis, no et moguis gaire del lloc per no patinar. Intenta fer-ho cada 15 dies i quan tinguis una estona de calma sense distraccions. Agafa't el teu temps per cuidar-te, per mimar-te, per relaxar-te, es un moment per tu, només per tu. Ho agrairàs!

Variacions:

Pots substituir el sucre per sal marina, i l'oli d'ametlles per oli de coco o d'oliva.
Si no tens oli essencial de lavanda, tria algun que t'agradi més per la seva olor. Es tracta que també sigui agradable, tant de tacte com d'olor.
Has provat de posa-hi la ratlladura de la pell de taronja? Prova-ho! Et sorprendrà! Es a dir, substitueix l'oli essencial per la ratlladura de la pell de la taronja, o perquè no de la llimona.

Ara ja tens algunes opcions perquè vagis provant. Remena, tria, investiga. Es tracta de que et sentis a gust amb el que et poses, així tindràs una sensació més agradable.

Com ho veus, t'animes?

Que tinguis un bon dia!

Silvia
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada