Oli corporal post-depilació


Ens agrada tenir la pell cuidada, hidratada, sense granets i sense pèls. I ara que s’acosta el bon temps es quan més ens adonem del que hauríem d’haver fet i no hem fet, es a dir, cuidar-la.

De cara al bon temps anem amb roba més lleugera i a mesura que passen els dies i arriba l’estiu, ensenyem més les cames, anem a la platja amb biquini o banyador, i es quan ens mirem i diem:

“Mira aquests pèls se m’han quedat per dins!”, ”Quina pell tant seca que tinc!” .

Et veus tots els defectes!

I ara te’n dones compte!

T’has de cuidar la pell durant tot l’any. Netejar-la, hidratar-la i protegir-la cada dia.


Normalment ens depilem força sovint durant l’any i de fet, la depilació no deixa de ser una agressió per la pell. Per tant, et donaré uns consells per una bona depilació i no en pateixis agressions:

- Exfolia’t la pell uns dies abans de la depilació, per aquells pèls que encara  tenim per dins. Fes-ho de manera suau i amb un exfoliant adient al teu tipus de pell. Si tens la pell sensible el granet de l’exfoliant ha de ser petit perquè rasqui lo suficient i no sigui massa agressiu per la teva pell.
- Evita l’exposició solar directa a la zona a depilar almenys durant 24h tant abans com després de la depilació.
- La teva pell ha d’estar neta i seca, sense restes de crema, ja que si no pot dificultar l’adherència de la cera.
- Hidrata i calma la pell després de la depilació.
- Si tu no te’n surts deixa-ho en mans d’una professional i et dirà quin es el mètode més adient per tu.

Avui et deixo la recepta d’un oli corporal per després de la depilació. Gracies a l’oli d’albercoc i de calèndula ens aportaran propietats suavitzants, calmants i antiinflamatòries per la pell que ens ha pogut quedar envermellida i irritada després de la depilació. L’oli essencial d’arbre de té tindrà un efecte antibacterià i cicatritzant reduint el risc que s’infecti el poro. I el de lavanda també ens ajudarà a calmar, cicatritzar i a més es un gran regenerant cutani.


Ingredients:

- 15 gr. Oli d’albercoc
- 12 gr. Oli de calèndula
- 30 gr. Oli de jojoba
- 36 gotes d’oli essencial de lavanda
- 24 gotes d’oli essencial d’arbre de té
- 3 gotes de vitamina E (antioxidant)

Procediment:

Per a 60 gr de producte final simplement pesa cada un dels ingredients i els poses un per un en una ampolla de vidre i fosca. Tapa i barreja movent l’ampolla perquè tots els ingredients quedin ben integrats.

Jo aquest oli el faig servir després de depilar les cames, tot i que també es pot posar als braços (la gent que se’ls depila) o al pit i esquena pels homes. Les zones més delicades com axil·les, engonals, llavi superior i celles utilitzo aloe vera.

Es un oli exclusiu per després de depilar les cames, no per un ús diari de rutina ni per zones delicades com les engonals, genitals, axil·les. Tampoc per la zona facial.

I tu, ja et cuides la pell?

Que tinguis un bon dia!

Silvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada